Egy szempilla szalonban, ahol több szakember is dolgozik együtt, több dologra kell folyamatosan odafigyelni, hogy optimálisan működjön a munka.
Ez elmúlt években megszokottá vált az ÁLLANDÓ KÜZDELEM A PÁRATARTALOM ÉS A HŐMÉRSÉKLET SZINTEN TARTÁSÁÉRT. Mert ha ezek ingadoztak, a levegőre száradó ragasztók felmondták a szolgálatot. Elég volt hozzá, hogy bejött a helységbe plusz 1 fő, máris minden környezeti tényező borult, amit addig gondosan beállítottunk.
A bosszantó jeleket ismerjük, DRASZTIKUSAN LASSUL A KÖTÉSI SEBESSÉG, a fan lefordul, összezáródik, hozzáragad a mellette lévő részekhez, vagy ugyan gyorsan megy az illesztés de 10 percenként ÚJRA KELL CSEPPENTENI mert SŰRŰSÖDIK A RAGASZTÓ, hatalmas pazarlás, a fésülések során rengeteg LEPEREG, az óra ketyeg, már vár a következő vendég, a stylist vérnyomása az egekben.
ÉVSZAK VÁLTÁSKOR a legtöbben ÚJ RAGASZTÓT keresnek, mert minden trükk hatástalanná válik, hogy beállítsuk az ideális körülményeket.
A másik FŐ PROBLÉMA A KIPÁROLGÁS, ami az évek során sok esetben vezetett VENDÉG VESZTÉSHEZ, mert a szervezetek telítődnek a fő komponenssel, a cyano-akriláttal, ALLERGIÁS TÜNETEKET kiváltva. Nagyobb probléma, hogy még több SZAKEMBER SZERVEZETE NEM TOLERÁLJA a minden nap beszívott AKRILÁT GŐZT, allergiás és LÉGÚTI PANASZOKAT okozva. FULLADÁS, állandó ORRFOLYÁS, ORRDUGULÁS… Sok szakember nem akarja elhagyni a szakmát, ezért nehéz ipari GÁZMASZKBAN dolgoznak, ami a GERINCET TERHELI.
Ha van módszer, amivel minden felsorolt probléma egyik napról a másikra megszűnik, nincs kérdés, hogy mi az irány!
Amikor több különböző stylist egyszerre érzi a bőrén az UV TECHNOLÓGIA előnyeit, hamarosan kialakul, hogy már nem megy a munka a régi módszerrel.
UV technológiával GYORSABBAN készítünk SZEBB, egységesebb végeredményű szempilla szetteket, NEM CSÍPI a ragasztó vendég szemét, NINCS KÖNNYEZÉS. NEM TERHELI A SZAKEMBER SZERVEZETÉT sem a kipárolgás.
Sok allergiás a Scandal ragasztóval ÚJRA VISELHET épített SZEMPILLÁT. Nincs szükség többé párologtatóra, kötés gyorsitóra, hőmérséklet állítgatásra, bonderekre, ventillátorra…
NINCS TÖBB PAZARLÁS, nem igényel frissítő újra cseppentést, nem szárad bele a flakonba. Ezekről az előnyökről nehéz lemondani, ha már beleszoktunk, így gyakori jelenség, hogy aki megismeri az UV technológiát, nem akar már mással dolgozni.